Transgourmet i Selgros Cash & Carry stawiają na wszechstronne wsparcie dla branży gastronomicznej w Polsce

Udział w inicjatywie #TVN Pomagajmy sobie, świąteczna akcja wsparcia restauratorów w halach Selgros oraz szkolenia organizowane przez Instytut Kulinarny Transgourmet we współpracy z Akademią Leona Koźmińskiego – to akcje skierowane do restauratorów w Polsce, w które zaan...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie partnerem strategicznym Konferencji Kryzysowej Made FOR Restaurant

Jakie koncepty gastronomiczne sprawdzą się w obecnych czasach? Jakie praktyki zapewniają wzrost biznesowy? Jak komunikować się z gośćmi, aby pozostali lojalni? Na te i inne pytania odpowiedzą eksperci podczas II konferencji kryzysowej Made FOR Restaurant, która odbędzie ...
Jak sprawić, aby biznes gastronomiczny był rentowny? Za nami drugie szkolenie w ramach Programu Restart w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Możliwości jakie daje kuchnia włoska, biodynamiczne i organiczne wina oraz praktyczne narzędzia pozwalające kontrolować finanse – to tylko niektóre z tematów kolejnego szkolenia organizowanego we współpracy z Akademią Leona Koźmińskiego, które odbyło się  w Instytucie Ku...
Jak sprostać wyzwaniom w gastronomii? Pierwsze szkolenie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w ramach programu ReStart  

Najbardziej efektywne sposoby zaopatrywania restauracji i hoteli oraz praktyczny pokaz kulinarny na temat świadomego przygotowywania dań z wołowiny - to tylko niektóre z punktów pierwszego szkolenia, które odbyło się w czwartek w Instytucie Kulinarnym w ramach programu w...
Włochy w samym sercu Poznania! Kluczem do sukcesu restauracji są ludzie i świeże produkty

Restauracja Hotelu Kolegiackiego to wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Poznania. Wizyta w Patio Prowansji przenosi nas w czasie na letnie, włoskie wakacje, z kolei pijąc kawę na tarasie na dachu możemy podziwiać jeden z symboli Poznania, czyli trykające się kozio...
Street Food Park: Stawiamy na sprawdzonych dostawców i wysokiej jakości składniki

Street Food Park w Sosnowcu znany jest przede wszystkim z firmowej szarpanej wieprzowiny długo pieczonej w opalanym drewnem piecu oraz chlebków pita własnoręcznie wypiekanych przez seniora rodziny Jóźwiaków. Miejsce wyróżnia się na mapie miasta przede wszystkim dopracowa...
Szkolenia wracają do Instytutu Kulinarnego Transgourmet

Po kilkumiesięcznej przerwie, nowoczesna przestrzeń Instytutu Kulinarnego Transgourmet znów wypełni się inspirującymi wydarzeniami dla branży HoReCa, z zachowaniem wszystkich środków bezpieczeństwa i higieny. Oprócz tego firma wspólnie z Akademią Leona Koźmińskiego przyg...
Mamy szczęście do ludzi

Jak przełożyć realizację pasji, spełnienie warunku kandydowania i przyjaźni w prężnie działający biznes restauracyjny? O tym jak ważne jest otaczanie się ludzi w gastronomii rozmawiamy z Agatą Czyż i Ewą Kołatkowską, właścicielkami restauracji Pełną Parą w Warszawie.
Polska edycja konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych Les Chefs en Or trwa!

Transgourmet i Selgros Cash & Carry po raz kolejny organizują wysmakowane zmagania dla uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski, w których stawką są wartościowe nagrody. W tym roku, ze względu na pandemię koronawirusa, eliminacje konkursu odbywają się online. Na...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry stawiają na wszechstronne wsparcie dla branży gastronomicznej w Polsce

Udział w inicjatywie #TVN Pomagajmy sobie, świąteczna akcja wsparcia restauratorów w halach Selgros oraz szkolenia organizowane przez Instytut Kulinarny Transgourmet we współpracy z Akademią Leona Koźmińskiego – to akcje skierowane do restauratorów w Polsce, w które zaan...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie partnerem strategicznym Konferencji Kryzysowej Made FOR Restaurant

Jakie koncepty gastronomiczne sprawdzą się w obecnych czasach? Jakie praktyki zapewniają wzrost biznesowy? Jak komunikować się z gośćmi, aby pozostali lojalni? Na te i inne pytania odpowiedzą eksperci podczas II konferencji kryzysowej Made FOR Restaurant, która odbędzie ...
Jak sprawić, aby biznes gastronomiczny był rentowny? Za nami drugie szkolenie w ramach Programu Restart w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Możliwości jakie daje kuchnia włoska, biodynamiczne i organiczne wina oraz praktyczne narzędzia pozwalające kontrolować finanse – to tylko niektóre z tematów kolejnego szkolenia organizowanego we współpracy z Akademią Leona Koźmińskiego, które odbyło się  w Instytucie Ku...
Jak sprostać wyzwaniom w gastronomii? Pierwsze szkolenie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w ramach programu ReStart  

Najbardziej efektywne sposoby zaopatrywania restauracji i hoteli oraz praktyczny pokaz kulinarny na temat świadomego przygotowywania dań z wołowiny - to tylko niektóre z punktów pierwszego szkolenia, które odbyło się w czwartek w Instytucie Kulinarnym w ramach programu w...
Włochy w samym sercu Poznania! Kluczem do sukcesu restauracji są ludzie i świeże produkty

Restauracja Hotelu Kolegiackiego to wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Poznania. Wizyta w Patio Prowansji przenosi nas w czasie na letnie, włoskie wakacje, z kolei pijąc kawę na tarasie na dachu możemy podziwiać jeden z symboli Poznania, czyli trykające się kozio...
Street Food Park: Stawiamy na sprawdzonych dostawców i wysokiej jakości składniki

Street Food Park w Sosnowcu znany jest przede wszystkim z firmowej szarpanej wieprzowiny długo pieczonej w opalanym drewnem piecu oraz chlebków pita własnoręcznie wypiekanych przez seniora rodziny Jóźwiaków. Miejsce wyróżnia się na mapie miasta przede wszystkim dopracowa...
Szkolenia wracają do Instytutu Kulinarnego Transgourmet

Po kilkumiesięcznej przerwie, nowoczesna przestrzeń Instytutu Kulinarnego Transgourmet znów wypełni się inspirującymi wydarzeniami dla branży HoReCa, z zachowaniem wszystkich środków bezpieczeństwa i higieny. Oprócz tego firma wspólnie z Akademią Leona Koźmińskiego przyg...
Mamy szczęście do ludzi

Jak przełożyć realizację pasji, spełnienie warunku kandydowania i przyjaźni w prężnie działający biznes restauracyjny? O tym jak ważne jest otaczanie się ludzi w gastronomii rozmawiamy z Agatą Czyż i Ewą Kołatkowską, właścicielkami restauracji Pełną Parą w Warszawie.
1
2
3
4