Press Kit
Aktualności
Gastronomia w roli głównej
CSR
Media o nas
Kontakt
Więcej
Aktualności
Gastronomia w roli głównej
CSR
Media o nas
Kontakt
Press Kit
Skontaktuj się z nami!
Udostępnij
Kontakt
Skontaktuj się z nami!
Kontakt dla prasy
Biuro Prasowe Transgourmet i Selgros Cash & Carry
Marketing-DL@selgros.pl
61 874 20 75
Wojciech Klinger
Wojciech.Klinger@selgros.pl
61 874 22 05
+48 538 114 234
Pobierz jako
PDF
DOCX
Udostępnij
Powiązane artykuły
Gastronomia w roli głównej
Instytut Kulinarny Transgourmet zaprasza do odkrywania "Historii Kuchni Polskiej"
19 kwietnia 2024
W niedzielę, 7 kwietnia na kanale TVP Historia wystartował serial dokumentalny pt. "Historia kuchni polskiej". Współscenarzystą i narratorem tego fascynującego projektu jest profesor Jarosław Dumanowski – ceniony popularyzator wiedzy o dawnej kuchni. Nagrania odbyły się ...
Gastronomia w roli głównej
Selgros HoReCa zaprasza na Targi Gastro Hotel w Kołobrzegu!
10 kwietnia 2024
W dniach 17-19 kwietnia w Hali Milenium w Kołobrzegu odbędzie się kolejna edycja Targów Gastro Hotel. Wydarzenie, które co roku przyciąga liczne grono profesjonalistów z branży gastronomicznej i hotelarskiej przygotowało bogaty program szkoleń, prezentacji nowości branżo...
Media o nas
Media o nas!
Akcje promocyjne dla Klientów, działania na rzecz rozwoju branży gastronomicznej, jakość obsługi, sukcesy branżowe – to najczęstsze tematy, przy okazji których pojawiamy się w mediach. Zapraszamy na przegląd najnowszych informacji medialnych na temat naszej firmy.
Gastronomia w roli głównej
Selgros wspiera młode talenty w Turnieju Kucharskim dla uczniów szkół gastronomicznych
26 marca 2024
W dniach 12-13 marca 2024 roku odbył się finał VIII Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego, który zgromadził uczniów ze szkół gastronomicznych z całej Polski. Sponsorem wydarzenia został Selgros. Uczestnicy mieli okazję wykorzystać swoją wiedzę i umiejętności w praktyce. ...
Cookies Policy
Używamy cookies, aby zapewnić największą wygodę korzystania z tego serwisu i stale podnosić jego jakość.
Blokuj
Rozumiem