Jesteśmy gotowi na wyzwania

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami - naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Piotrem Nowakowskim, właścicielem N&S Catering w Owińskach, rozmawiamy o prowadzeniu cateringu i r...
Selgros Cash & Carry wspiera młodych  adeptów sztuki kulinarnej

W dniach 29-30 marca w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu odbył się finał VI Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego. Uczestnicy z całej Polski zmierzyli się zadaniem konkursowym, jakim były ryby morskie. Partnerem strategicznym wydarzenia  oraz fundatorem nagr...
Wielkanocne „Spotkania ze smakiem” w Selgros Cash & Carry

Już po raz kolejny, w okresie przedświątecznym restauracje z całej Polski będą miały możliwość zaprezentowania i sprzedaży swoich produktów w halach Selgros Cash & Carry. W dniach od 8 do 13 kwietnia restauratorzy zaproszą klientów sieci na specjalne stoiska pełne ku...
Nieustannie szukamy nowych pomysłów i inspiracji

O prowadzeniu biznesu cateringowego od 25 lat i współpracy z Selgros Cash & Carry rozmawiamy z Januszem Kaczmarkiem z VIP Catering z Poznania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry partnerami kolejnej edycji konferencji MADE FOR Restaurant

Czym jest gospodarka cyrkularna w restauracji? Jak ważna jest odpowiedzialność środowiskowa w biznesie? Dla Transgourmet i Selgros Cash & Carry wsparcie i edukacja restauratorów są jednymi z najważniejszych wartości, dlatego firma po raz kolejny została sponsorem kon...
Catering dietetyczny z szerokim wyborem menu? To możliwe!

Rozmowa z Pawłem Jóźwikiem, właścicielem cateringu 5 Posiłków Dziennie, o nowej jakości w branży diet pudełkowych.
Treningi Narodowej Reprezentacji Polskich Kucharzy rozpoczęte!

Juniorzy z Kadry Narodowej Polskich Kucharzy oficjalnie rozpoczęli przygotowania do Kulinarnego Pucharu Świata! O medale będą rywalizowali m.in. z drużynami z całej Europy, Ameryki Południowej, a nawet Australii.
Tradycyjna kuchnia śląska w nowoczesnym wydaniu

Rozmowa z Aleksandrą Muchą, dyrektor zarządzającą restauracji Śląska Prohibicja.
Selgros Cash & Carry zaprasza na „Grudniowe spotkania ze smakiem”

W grudniu restauratorzy z całej Polski będą mieli możliwość zaprezentowania i sprzedaży swoich produktów we wszystkich halach Selgros Cash & Carry. W gazetce promocyjnej Selgros można z kolei znaleźć specjalną ulotkę z dedykowaną ofertą ponad 130 restauracji oraz zni...
Świeże inspiracje od Selgros Cash & Carry

Z okazji wyjątkowego jubileuszu klienci Selgros Cash & Carry mogą bezpłatnie pobrać książkę „Ryby i owoce morza na Twoim stole”. Sieć świętuje tym samym 25-lecie obecności w Polsce,  pokazując, że na półkach oferują nie tylko świeże i zróżnicowane produkty, ale równi...
Jesteśmy gotowi na wyzwania

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami - naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Piotrem Nowakowskim, właścicielem N&S Catering w Owińskach, rozmawiamy o prowadzeniu cateringu i r...
Selgros Cash & Carry wspiera młodych  adeptów sztuki kulinarnej

W dniach 29-30 marca w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu odbył się finał VI Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego. Uczestnicy z całej Polski zmierzyli się zadaniem konkursowym, jakim były ryby morskie. Partnerem strategicznym wydarzenia  oraz fundatorem nagr...
Wielkanocne „Spotkania ze smakiem” w Selgros Cash & Carry

Już po raz kolejny, w okresie przedświątecznym restauracje z całej Polski będą miały możliwość zaprezentowania i sprzedaży swoich produktów w halach Selgros Cash & Carry. W dniach od 8 do 13 kwietnia restauratorzy zaproszą klientów sieci na specjalne stoiska pełne ku...
Nieustannie szukamy nowych pomysłów i inspiracji

O prowadzeniu biznesu cateringowego od 25 lat i współpracy z Selgros Cash & Carry rozmawiamy z Januszem Kaczmarkiem z VIP Catering z Poznania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry partnerami kolejnej edycji konferencji MADE FOR Restaurant

Czym jest gospodarka cyrkularna w restauracji? Jak ważna jest odpowiedzialność środowiskowa w biznesie? Dla Transgourmet i Selgros Cash & Carry wsparcie i edukacja restauratorów są jednymi z najważniejszych wartości, dlatego firma po raz kolejny została sponsorem kon...
Catering dietetyczny z szerokim wyborem menu? To możliwe!

Rozmowa z Pawłem Jóźwikiem, właścicielem cateringu 5 Posiłków Dziennie, o nowej jakości w branży diet pudełkowych.
Treningi Narodowej Reprezentacji Polskich Kucharzy rozpoczęte!

Juniorzy z Kadry Narodowej Polskich Kucharzy oficjalnie rozpoczęli przygotowania do Kulinarnego Pucharu Świata! O medale będą rywalizowali m.in. z drużynami z całej Europy, Ameryki Południowej, a nawet Australii.
Tradycyjna kuchnia śląska w nowoczesnym wydaniu

Rozmowa z Aleksandrą Muchą, dyrektor zarządzającą restauracji Śląska Prohibicja.
Selgros Cash & Carry zaprasza na „Grudniowe spotkania ze smakiem”

W grudniu restauratorzy z całej Polski będą mieli możliwość zaprezentowania i sprzedaży swoich produktów we wszystkich halach Selgros Cash & Carry. W gazetce promocyjnej Selgros można z kolei znaleźć specjalną ulotkę z dedykowaną ofertą ponad 130 restauracji oraz zni...
1
2
3
4