W Instytucie Kulinarnym Transgourmet odbyła się pierwsza edycja szkolenia sędziowskiego

Instytut Kulinarny Transgourmet przeprowadził pierwsze szkolenie poświęcone sędziowaniu podczas konkursów kulinarnych. W wydarzeniu, które odbyło się w dniach 21-22 sierpnia, wzięło udział 8 profesjonalistów z całej Polski. Celem warsztatów jest podniesienie kwalifikacji...
Restauracja Ramki z Łodzi: to ludzie wnoszą najwięcej radości do życia restauracji

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa wierzy w biznes swoich Klientów i wspiera ich na wielu płaszczyznach, co umożliwia przedsiębiorcom z branży gastronomicznej rozwijanie swojej działalności. Jednym z Klientów Selgros HoReCa jest łódzka restauracja Ramki. O pierwsz...
Transgourmet i Selgros Partnerem gastronomicznym Pol’and’Rock Festival

Kilkaset tysięcy ludzi, trzy dni pełnych radości i niezapomnianej atmosfery - to wszystko czeka na uczestników Pol’and’Rock Festival 2023, najpiękniejszego Festiwalu Świata, który odbędzie się w Czaplinku, w dniach 3-5 sierpnia. Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa ...
Znamy zwycięzców konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet”!

Konkurs organizowany przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni oraz Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa rozstrzygnięty! Podczas emocjonującego finału, który odbył się 14 lipca w Instytucie Kulinarnym Transgourmet, najlepszy okazał się zespół w skł...
Trwają ostatnie przygotowania do konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet” nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski

Już 14 lipca Instytut Kulinarny Transgourmet po raz kolejny zamieni się w arenę zmagań profesjonalnych Kucharzy. Tego dnia odbędzie się finał konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni”. Zwycięzcy otrzymają nagrodę pieniężną, i nominację do Kulinarnego Pucharu Polski 2023...
NOWOŚĆ w ofercie Instytutu Kulinarnego Transgourmet! Szkolenie dla przyszłych sędziów w konkursach kulinarnych

Instytut Kulinarny Transgourmet wprowadza nowość dla profesjonalistów w swojej bogatej ofercie szkoleń - szkolenie z przygotowywania i oceny dań konkursowych z międzynarodowymi standardami WORLDCHEFS®. Zapisy na szkolenie są już dostępne!
Za nami finał Konkursu Kulinarnego Transgourmet i Selgros dla Uczniów Szkół Gastronomicznych!

Emocjonujący finał Konkursu Kulinarnego dla Szkół Gastronomicznych rozstrzygnięty! Patrycja Szczepaniak z Rzeszowa okazała się najlepsza w emocjonujących zmaganiach kulinarnych.
Ruszyły zgłoszenia do nowego konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet” nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski

Do końca czerwca profesjonalni kucharze mogą zgłosić swoją kandydaturę do pierwszego etapu konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”. Spośród wszystkich zgłoszeń jurorzy wybiorą 8 najlepszych dwuosobowych zespołów, które 14 lipca zmierz...
Transgourmet i Selgros Partnerem gastronomicznym Festiwalu ŻYWIEC Męski Granie 2023!

Wielkimi krokami nadchodzi 14. edycja jedynej w Polsce trasy festiwalowej, czyli ŻYWIEC Męskie Granie 2023!  To 14 koncertów w 7 miastach, topowi artysci, setki tysięcy fanów pod sceną i doskonała organizacja - to gwarancja rozrywki na najwyższym poziomie i pełnych emocj...
Start programu Talents United By Transgourmet – znamy polskiego uczestnika pierwszej edycji wydarzenia!

W dniach od 1 do 7 października 2023 r. w Austrii odbędzie się pierwsze kulinarne spotkanie młodych talentów, z krajów partnerskich, w których działa Transgourmet. Uczestnicy z Austrii, Francji, Niemiec, Rumunii, Szwajcarii i Polski będą mogli wymienić się doświadczeniam...
W Instytucie Kulinarnym Transgourmet odbyła się pierwsza edycja szkolenia sędziowskiego

Instytut Kulinarny Transgourmet przeprowadził pierwsze szkolenie poświęcone sędziowaniu podczas konkursów kulinarnych. W wydarzeniu, które odbyło się w dniach 21-22 sierpnia, wzięło udział 8 profesjonalistów z całej Polski. Celem warsztatów jest podniesienie kwalifikacji...
Restauracja Ramki z Łodzi: to ludzie wnoszą najwięcej radości do życia restauracji

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa wierzy w biznes swoich Klientów i wspiera ich na wielu płaszczyznach, co umożliwia przedsiębiorcom z branży gastronomicznej rozwijanie swojej działalności. Jednym z Klientów Selgros HoReCa jest łódzka restauracja Ramki. O pierwsz...
Transgourmet i Selgros Partnerem gastronomicznym Pol’and’Rock Festival

Kilkaset tysięcy ludzi, trzy dni pełnych radości i niezapomnianej atmosfery - to wszystko czeka na uczestników Pol’and’Rock Festival 2023, najpiękniejszego Festiwalu Świata, który odbędzie się w Czaplinku, w dniach 3-5 sierpnia. Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa ...
Znamy zwycięzców konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet”!

Konkurs organizowany przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni oraz Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa rozstrzygnięty! Podczas emocjonującego finału, który odbył się 14 lipca w Instytucie Kulinarnym Transgourmet, najlepszy okazał się zespół w skł...
Trwają ostatnie przygotowania do konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet” nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski

Już 14 lipca Instytut Kulinarny Transgourmet po raz kolejny zamieni się w arenę zmagań profesjonalnych Kucharzy. Tego dnia odbędzie się finał konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni”. Zwycięzcy otrzymają nagrodę pieniężną, i nominację do Kulinarnego Pucharu Polski 2023...
NOWOŚĆ w ofercie Instytutu Kulinarnego Transgourmet! Szkolenie dla przyszłych sędziów w konkursach kulinarnych

Instytut Kulinarny Transgourmet wprowadza nowość dla profesjonalistów w swojej bogatej ofercie szkoleń - szkolenie z przygotowywania i oceny dań konkursowych z międzynarodowymi standardami WORLDCHEFS®. Zapisy na szkolenie są już dostępne!
Za nami finał Konkursu Kulinarnego Transgourmet i Selgros dla Uczniów Szkół Gastronomicznych!

Emocjonujący finał Konkursu Kulinarnego dla Szkół Gastronomicznych rozstrzygnięty! Patrycja Szczepaniak z Rzeszowa okazała się najlepsza w emocjonujących zmaganiach kulinarnych.
Ruszyły zgłoszenia do nowego konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet” nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski

Do końca czerwca profesjonalni kucharze mogą zgłosić swoją kandydaturę do pierwszego etapu konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet”. Spośród wszystkich zgłoszeń jurorzy wybiorą 8 najlepszych dwuosobowych zespołów, które 14 lipca zmierz...
Transgourmet i Selgros Partnerem gastronomicznym Festiwalu ŻYWIEC Męski Granie 2023!

Wielkimi krokami nadchodzi 14. edycja jedynej w Polsce trasy festiwalowej, czyli ŻYWIEC Męskie Granie 2023!  To 14 koncertów w 7 miastach, topowi artysci, setki tysięcy fanów pod sceną i doskonała organizacja - to gwarancja rozrywki na najwyższym poziomie i pełnych emocj...
1
2
3
4
5
6
7