Magazyn Transgourmet Foodservice w Gliwicach oficjalnie otwarty!

30 stycznia, punktualnie o godzinie 5:00 z nowego magazynu Transgourmet Foodservice w Gliwicach ruszyły pierwsze dostawy do Klientów. Ogromna inwestycja to ponad 19 tys. m² powierzchni, 14 000 miejsc paletowych, 200 nowych miejsc pracy i łatwiejszy dostęp do pełnego asor...
Wyróżnij się smakiem! Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa startują z kolejną odsłoną konkursu kulinarnego dla uczniów szkół gastronomicznych

Transgourmet i Selgros zapraszają uczniów szkół gastronomicznych do udziału w konkursie kulinarnym Chefs en Or – Polska Edycja. Tegoroczna rywalizacja skupi się na kreatywności i umiejętnościach w przygotowywaniu dania z wątróbki drobiowej, wykorzystując dowolny owoc. Na...
Wielkie osiągnięcie Polskiej Reprezentacji na Olimpiadzie Kulinarnej w Stuttgarcie! Nasi kucharze wracają z workiem pełnym medali

W środę, 7 lutego zakończyła się Olimpiada Kulinarna IKA 2024, największy i najstarszy międzynarodowy konkurs kulinarny na świecie, który odbywa się co cztery lata w Stuttgarcie. Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy, powołana przez OSSKiC wróciła do kraju z imponującym...
Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy na ostatnich treningach przed Olimpiadą Kulinarną IKA 2024

Praktyczna wiedza, umiejętność współpracy i wysoka odporność na presję czasu – to cechy, którymi muszą wykazać się Szefowie Kuchni biorący udział w Olimpiadzie Kulinarnej IKA. Zbliżająca się edycja międzynarodowego konkursu odbędzie się 2-7 lutego 2024 roku w Stuttgarcie...
Restauracja Ermitaż z Krakowa: ponad połowa pracowników jest z nami od lat 90.

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa wierzy w biznes swoich Klientów i wspiera ich na wielu płaszczyznach, co umożliwia przedsiębiorcom z branży gastronomicznej rozwijanie swojej działalności. Jednym z Klientów Selgros HoReCa jest restauracja Ermitaż, która na mapie...
Restauracja Lizawka z Poznania: nasz lokal jest odskocznią od codzienności

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa wierzy w biznes swoich Klientów i wspiera ich na wielu płaszczyznach, co umożliwia przedsiębiorcom z branży gastronomicznej rozwijanie swojej działalności. Jednym z Klientów Selgros HoReCa jest restauracja Lizawka z Poznania, któ...
Restauracja Pod Drewnianym Bocianem: dzisiaj jeden lokal to zdecydowanie za mało

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa wierzy w biznes swoich Klientów i wspiera ich na wielu płaszczyznach, co umożliwia przedsiębiorcom z branży gastronomicznej rozwijanie swojej działalności. Jednym z Klientów Selgros Bytom jest restauracja Pod Drewnianym Bocianem,...
Trwają intensywne przygotowania Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy do Olimpiady Kulinarnej IKA 2024

Wielkimi krokami zbliża się Olimpiada Kulinarna IKA. W wydarzeniu, które odbędzie się w dniach 2-7 lutego 2024 roku w Stuttgarcie weźmie udział Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy pod przewodnictwem Bartosza Petera (kapitana drużyny seniorów i juniorów) oraz Sebastian...
Dostawy jeszcze szybciej, dokładniej i sprawniej! W Gliwicach powstaje nowe Centrum Logistyczno-Magazynowego Transgourmet Foodservice

Ponad 19 tys. m² powierzchni, 14 000 miejsc paletowych, 200 nowych miejsc pracy i łatwiejszy dostęp do pełnego asortymentu spożywczego i przemysłowego dla Klientów gastronomicznych z południowej Polski – to główne korzyści wynikające z uruchomienia Centrum Logistyczno-Ma...
Selgros wspiera młode talenty w Turnieju Kucharskim dla uczniów szkół gastronomicznych

W dniach 12-13 marca 2024 roku odbył się finał VIII Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego, który zgromadził uczniów ze szkół gastronomicznych z całej Polski. Sponsorem wydarzenia został Selgros. Uczestnicy mieli okazję wykorzystać swoją wiedzę i umiejętności w praktyce. ...
Magazyn Transgourmet Foodservice w Gliwicach oficjalnie otwarty!

30 stycznia, punktualnie o godzinie 5:00 z nowego magazynu Transgourmet Foodservice w Gliwicach ruszyły pierwsze dostawy do Klientów. Ogromna inwestycja to ponad 19 tys. m² powierzchni, 14 000 miejsc paletowych, 200 nowych miejsc pracy i łatwiejszy dostęp do pełnego asor...
Wyróżnij się smakiem! Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa startują z kolejną odsłoną konkursu kulinarnego dla uczniów szkół gastronomicznych

Transgourmet i Selgros zapraszają uczniów szkół gastronomicznych do udziału w konkursie kulinarnym Chefs en Or – Polska Edycja. Tegoroczna rywalizacja skupi się na kreatywności i umiejętnościach w przygotowywaniu dania z wątróbki drobiowej, wykorzystując dowolny owoc. Na...
Wielkie osiągnięcie Polskiej Reprezentacji na Olimpiadzie Kulinarnej w Stuttgarcie! Nasi kucharze wracają z workiem pełnym medali

W środę, 7 lutego zakończyła się Olimpiada Kulinarna IKA 2024, największy i najstarszy międzynarodowy konkurs kulinarny na świecie, który odbywa się co cztery lata w Stuttgarcie. Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy, powołana przez OSSKiC wróciła do kraju z imponującym...
Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy na ostatnich treningach przed Olimpiadą Kulinarną IKA 2024

Praktyczna wiedza, umiejętność współpracy i wysoka odporność na presję czasu – to cechy, którymi muszą wykazać się Szefowie Kuchni biorący udział w Olimpiadzie Kulinarnej IKA. Zbliżająca się edycja międzynarodowego konkursu odbędzie się 2-7 lutego 2024 roku w Stuttgarcie...
Restauracja Ermitaż z Krakowa: ponad połowa pracowników jest z nami od lat 90.

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa wierzy w biznes swoich Klientów i wspiera ich na wielu płaszczyznach, co umożliwia przedsiębiorcom z branży gastronomicznej rozwijanie swojej działalności. Jednym z Klientów Selgros HoReCa jest restauracja Ermitaż, która na mapie...
Restauracja Lizawka z Poznania: nasz lokal jest odskocznią od codzienności

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa wierzy w biznes swoich Klientów i wspiera ich na wielu płaszczyznach, co umożliwia przedsiębiorcom z branży gastronomicznej rozwijanie swojej działalności. Jednym z Klientów Selgros HoReCa jest restauracja Lizawka z Poznania, któ...
Restauracja Pod Drewnianym Bocianem: dzisiaj jeden lokal to zdecydowanie za mało

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa wierzy w biznes swoich Klientów i wspiera ich na wielu płaszczyznach, co umożliwia przedsiębiorcom z branży gastronomicznej rozwijanie swojej działalności. Jednym z Klientów Selgros Bytom jest restauracja Pod Drewnianym Bocianem,...
Trwają intensywne przygotowania Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy do Olimpiady Kulinarnej IKA 2024

Wielkimi krokami zbliża się Olimpiada Kulinarna IKA. W wydarzeniu, które odbędzie się w dniach 2-7 lutego 2024 roku w Stuttgarcie weźmie udział Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy pod przewodnictwem Bartosza Petera (kapitana drużyny seniorów i juniorów) oraz Sebastian...
Dostawy jeszcze szybciej, dokładniej i sprawniej! W Gliwicach powstaje nowe Centrum Logistyczno-Magazynowego Transgourmet Foodservice

Ponad 19 tys. m² powierzchni, 14 000 miejsc paletowych, 200 nowych miejsc pracy i łatwiejszy dostęp do pełnego asortymentu spożywczego i przemysłowego dla Klientów gastronomicznych z południowej Polski – to główne korzyści wynikające z uruchomienia Centrum Logistyczno-Ma...
1
2
3
4
5
6
7