Transgourmet i Selgros Cash & Carry zaprezentują swoją wszechstronną ofertę na Targach EuroGastro 2021

Branża HoReCa stoi obecnie przed wieloma wyzwaniami. Jednak posiadanie partnera biznesowego, który inicjuje działania realnie wspierające gastronomów pozwala na stabilne prowadzenie lokalu. Najbliższa edycja Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro, które odbę...
Transgourmet Polska wprowadza system SAP

Transgourmet Polska z sukcesem wdraża nowy modułowy pakiet operacyjny SAP w nowoczesnym Centrum Logistyczno-Magazynowym Transgourmet Foodservice w Ożarowie Mazowieckim pod Warszawą. Dzięki większej przejrzystości i dokładności procesów, system zapewni podniesienie poziom...
Prawo w gastronomii tematem kolejnej edycji szkolenia on-line w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Aspekty prawne związane z zatrudnianiem pracowników, strategie radzenia sobie z nieprzychylnymi opiniami w sieci na temat lokalu, wyzwania z jakim zmaga się gastronomia w związku z pandemią, a także przyjrzenie się kosztom oraz zyskom związanym z serwowaniem ryb i owoców...
Wspólne świętowanie MADE FOR Restaurant w Instytucie Kulinarnym Transgourmet – nagrody rozdane!

W środę, 30 czerwca Instytut Kulinarny Transgourmet gościł restauratorów, blogerów, przedstawicieli mediów oraz partnerów kwietniowej konferencji MADE FOR Restaurant. Podczas after party laureaci konkursu otrzymali odznaczenia oraz dyplomy. Była to okazja do podsumowania...
Polska edycja konkursu Les Chefs en Or rozstrzygnięta!

Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych z Bielska-Białej zwyciężył w tegorocznej, polskiej edycji konkursu Les Chefs en Or zorganizowanej przez Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Dwuetapowe zmagania oficjalnie zakończyły się 18 czerwca, w Ins...
Restauracja Foccaccia: nigdy nie idziemy na skróty jeśli chodzi o składniki

Rozmowa z Michałem Molendą, dyrektorem zarządzającym ds. gastronomii.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie wyróżnione Złotymi Laurami Klienta oraz Gwiazdą Jakości Obsługi

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi – to aspekty, które docenili Klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakość Obsługi. Nagrody te zostały...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują RESTART 2.0 – kolejną edycję programu wszechstronnego wsparcia dla gastronomii

Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują program RESTART 2.0, który jest rozwinięciem pakietu wsparcia dla restauratorów uruchomionego w 2020 roku. W ten sposób marki intensyfikują swoje działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. RESTART 2.0 obejmuj...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry partnerami strategicznymi konferencji MADE FOR Restaurant. „Edycja Fighters” już 20 kwietnia

Jak zmieniła się branża gastronomiczna podczas pandemii? Kto dziś jest liderem rynku gastronomicznego? Jak skutecznie komunikować się z gośćmi i realizować zamówienia w ramach systemu na wynos? To tylko niektóre zagadnienia, jakie pojawią się podczas zaplanowanej na 20 k...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry podsumowują obecność na Targach EuroGastro 2021

Blisko 200 wystawców z 19 krajów, tysiące odwiedzających, a przede wszystkim rozmowy, pokazy i możliwość wymiany doświadczeń. Zakończyły się Międzynarodowe Targi EuroGastro, które odbyły się w dniach 1-3 września, w Ptak Warsaw Expo, w Nadarzynie. Podczas wydarzenia Tran...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry zaprezentują swoją wszechstronną ofertę na Targach EuroGastro 2021

Branża HoReCa stoi obecnie przed wieloma wyzwaniami. Jednak posiadanie partnera biznesowego, który inicjuje działania realnie wspierające gastronomów pozwala na stabilne prowadzenie lokalu. Najbliższa edycja Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro, które odbę...
Transgourmet Polska wprowadza system SAP

Transgourmet Polska z sukcesem wdraża nowy modułowy pakiet operacyjny SAP w nowoczesnym Centrum Logistyczno-Magazynowym Transgourmet Foodservice w Ożarowie Mazowieckim pod Warszawą. Dzięki większej przejrzystości i dokładności procesów, system zapewni podniesienie poziom...
Prawo w gastronomii tematem kolejnej edycji szkolenia on-line w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Aspekty prawne związane z zatrudnianiem pracowników, strategie radzenia sobie z nieprzychylnymi opiniami w sieci na temat lokalu, wyzwania z jakim zmaga się gastronomia w związku z pandemią, a także przyjrzenie się kosztom oraz zyskom związanym z serwowaniem ryb i owoców...
Wspólne świętowanie MADE FOR Restaurant w Instytucie Kulinarnym Transgourmet – nagrody rozdane!

W środę, 30 czerwca Instytut Kulinarny Transgourmet gościł restauratorów, blogerów, przedstawicieli mediów oraz partnerów kwietniowej konferencji MADE FOR Restaurant. Podczas after party laureaci konkursu otrzymali odznaczenia oraz dyplomy. Była to okazja do podsumowania...
Polska edycja konkursu Les Chefs en Or rozstrzygnięta!

Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych z Bielska-Białej zwyciężył w tegorocznej, polskiej edycji konkursu Les Chefs en Or zorganizowanej przez Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Dwuetapowe zmagania oficjalnie zakończyły się 18 czerwca, w Ins...
Restauracja Foccaccia: nigdy nie idziemy na skróty jeśli chodzi o składniki

Rozmowa z Michałem Molendą, dyrektorem zarządzającym ds. gastronomii.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie wyróżnione Złotymi Laurami Klienta oraz Gwiazdą Jakości Obsługi

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi – to aspekty, które docenili Klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakość Obsługi. Nagrody te zostały...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują RESTART 2.0 – kolejną edycję programu wszechstronnego wsparcia dla gastronomii

Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują program RESTART 2.0, który jest rozwinięciem pakietu wsparcia dla restauratorów uruchomionego w 2020 roku. W ten sposób marki intensyfikują swoje działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. RESTART 2.0 obejmuj...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry partnerami strategicznymi konferencji MADE FOR Restaurant. „Edycja Fighters” już 20 kwietnia

Jak zmieniła się branża gastronomiczna podczas pandemii? Kto dziś jest liderem rynku gastronomicznego? Jak skutecznie komunikować się z gośćmi i realizować zamówienia w ramach systemu na wynos? To tylko niektóre zagadnienia, jakie pojawią się podczas zaplanowanej na 20 k...
1
2
3