Polska edycja konkursu Les Chefs en Or rozstrzygnięta!

Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych z Bielska-Białej zwyciężył w tegorocznej, polskiej edycji konkursu Les Chefs en Or zorganizowanej przez Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Dwuetapowe zmagania oficjalnie zakończyły się 18 czerwca, w Ins...
Restauracja Foccaccia: nigdy nie idziemy na skróty jeśli chodzi o składniki

Rozmowa z Michałem Molendą, dyrektorem zarządzającym ds. gastronomii.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie wyróżnione Złotymi Laurami Klienta oraz Gwiazdą Jakości Obsługi

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi – to aspekty, które docenili Klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakość Obsługi. Nagrody te zostały...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują RESTART 2.0 – kolejną edycję programu wszechstronnego wsparcia dla gastronomii

Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują program RESTART 2.0, który jest rozwinięciem pakietu wsparcia dla restauratorów uruchomionego w 2020 roku. W ten sposób marki intensyfikują swoje działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. RESTART 2.0 obejmuj...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry partnerami strategicznymi konferencji MADE FOR Restaurant. „Edycja Fighters” już 20 kwietnia

Jak zmieniła się branża gastronomiczna podczas pandemii? Kto dziś jest liderem rynku gastronomicznego? Jak skutecznie komunikować się z gośćmi i realizować zamówienia w ramach systemu na wynos? To tylko niektóre zagadnienia, jakie pojawią się podczas zaplanowanej na 20 k...
Delikatesowy sposób na biznes restauracyjny

Rozmowa z Mateuszem Cegielskim, właścicielem Restauracji Beefore. O rozwoju, nowych pomysłach i sile do działania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry dla gastronomii. Trwa kolejna odsłona akcji wspierającej restauracje i firmy cateringowe

Transgourmet i Selgros Cash & Carry od ponad roku realizuje wszechstronne działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. Jednym z nich jest kontynuacja wsparcia marketingowego dla przedsiębiorców z branży horeca poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej ...
Zagłosuj i zdecyduj, który z uczniów dołączy do finałowej ósemki w konkursie Les Chefs en Or

Transgourmet i Selgros Cash & Carry po raz kolejny organizują wysmakowane zmagania dla uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski, w których stawką są wartościowe nagrody. W tym roku, ze względu na pandemię koronawirusa, eliminacje konkursu odbywają się online. Ju...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry zachęcają klientów do wspólnego wspierania restauracji i firm cateringowych

36 restauratorów z całej Polski miał możliwość sprzedaży swoich produktów w 19 halach Selgros Cash & Carry w marcu. Ponadto oferta blisko 100 lokali oraz specjalne zniżki od 4 dostawców cateringów dietetycznych wypromowanych w specjalnej ulotce dołączonej do gazetki ...
Wspólne świętowanie MADE FOR Restaurant w Instytucie Kulinarnym Transgourmet – nagrody rozdane!

W środę, 30 czerwca Instytut Kulinarny Transgourmet gościł restauratorów, blogerów, przedstawicieli mediów oraz partnerów kwietniowej konferencji MADE FOR Restaurant. Podczas after party laureaci konkursu otrzymali odznaczenia oraz dyplomy. Była to okazja do podsumowania...
Polska edycja konkursu Les Chefs en Or rozstrzygnięta!

Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych z Bielska-Białej zwyciężył w tegorocznej, polskiej edycji konkursu Les Chefs en Or zorganizowanej przez Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Dwuetapowe zmagania oficjalnie zakończyły się 18 czerwca, w Ins...
Restauracja Foccaccia: nigdy nie idziemy na skróty jeśli chodzi o składniki

Rozmowa z Michałem Molendą, dyrektorem zarządzającym ds. gastronomii.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie wyróżnione Złotymi Laurami Klienta oraz Gwiazdą Jakości Obsługi

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi – to aspekty, które docenili Klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakość Obsługi. Nagrody te zostały...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują RESTART 2.0 – kolejną edycję programu wszechstronnego wsparcia dla gastronomii

Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują program RESTART 2.0, który jest rozwinięciem pakietu wsparcia dla restauratorów uruchomionego w 2020 roku. W ten sposób marki intensyfikują swoje działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. RESTART 2.0 obejmuj...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry partnerami strategicznymi konferencji MADE FOR Restaurant. „Edycja Fighters” już 20 kwietnia

Jak zmieniła się branża gastronomiczna podczas pandemii? Kto dziś jest liderem rynku gastronomicznego? Jak skutecznie komunikować się z gośćmi i realizować zamówienia w ramach systemu na wynos? To tylko niektóre zagadnienia, jakie pojawią się podczas zaplanowanej na 20 k...
Delikatesowy sposób na biznes restauracyjny

Rozmowa z Mateuszem Cegielskim, właścicielem Restauracji Beefore. O rozwoju, nowych pomysłach i sile do działania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry dla gastronomii. Trwa kolejna odsłona akcji wspierającej restauracje i firmy cateringowe

Transgourmet i Selgros Cash & Carry od ponad roku realizuje wszechstronne działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. Jednym z nich jest kontynuacja wsparcia marketingowego dla przedsiębiorców z branży horeca poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej ...
Zagłosuj i zdecyduj, który z uczniów dołączy do finałowej ósemki w konkursie Les Chefs en Or

Transgourmet i Selgros Cash & Carry po raz kolejny organizują wysmakowane zmagania dla uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski, w których stawką są wartościowe nagrody. W tym roku, ze względu na pandemię koronawirusa, eliminacje konkursu odbywają się online. Ju...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry zachęcają klientów do wspólnego wspierania restauracji i firm cateringowych

36 restauratorów z całej Polski miał możliwość sprzedaży swoich produktów w 19 halach Selgros Cash & Carry w marcu. Ponadto oferta blisko 100 lokali oraz specjalne zniżki od 4 dostawców cateringów dietetycznych wypromowanych w specjalnej ulotce dołączonej do gazetki ...
1
2
3
4