Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to jedno z najważniejszych wydarzeń branżowych w Polsce, przyciągające najlepszych kucharzy, restauratorów i ekspertów kulinarnych. W tym roku, 8 października, uczestnicy spotkają się w Warszawie, aby wziąć udział w prelekcjach, panelach dyskusyjnych i pokazach live cooking. Tematy przewodnie tegorocznej edycji obejmują kuchnię włoską, zarządzanie restauracją z naciskiem na przywództwo oraz produkt jako klucz do sukcesu w gastronomii.
– Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to dla nas ważne wydarzenie, które umożliwia bezpośredni kontakt z klientami i liderami branży. W tym roku szczególnie podkreślamy nasze inwestycje, takie jak nowa hala Selgros w Lubinie i magazyn w Gliwicach oraz rozwój marki własnej tg Economy, która cieszy się coraz większą popularnością w branży gastronomicznej. Nasza oferta jest dopasowana do specyficznych potrzeb branży, a dzięki współpracy z ekspertami kulinarnymi, możemy wspierać rozwój naszych partnerów biznesowych.
Mówi Cezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros.