Delikatesowy sposób na biznes restauracyjny

Rozmowa z Mateuszem Cegielskim, właścicielem Restauracji Beefore. O rozwoju, nowych pomysłach i sile do działania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry dla gastronomii. Trwa kolejna odsłona akcji wspierającej restauracje i firmy cateringowe

Transgourmet i Selgros Cash & Carry od ponad roku realizuje wszechstronne działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. Jednym z nich jest kontynuacja wsparcia marketingowego dla przedsiębiorców z branży horeca poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej ...
Zagłosuj i zdecyduj, który z uczniów dołączy do finałowej ósemki w konkursie Les Chefs en Or

Transgourmet i Selgros Cash & Carry po raz kolejny organizują wysmakowane zmagania dla uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski, w których stawką są wartościowe nagrody. W tym roku, ze względu na pandemię koronawirusa, eliminacje konkursu odbywają się online. Ju...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry zachęcają klientów do wspólnego wspierania restauracji i firm cateringowych

36 restauratorów z całej Polski miał możliwość sprzedaży swoich produktów w 19 halach Selgros Cash & Carry w marcu. Ponadto oferta blisko 100 lokali oraz specjalne zniżki od 4 dostawców cateringów dietetycznych wypromowanych w specjalnej ulotce dołączonej do gazetki ...
Polska edycja konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych Les Chefs en Or trwa!

Transgourmet i Selgros Cash & Carry po raz kolejny organizują wysmakowane zmagania dla uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski, w których stawką są wartościowe nagrody. W tym roku, ze względu na pandemię koronawirusa, eliminacje konkursu odbywają się online. Na...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry stawiają na wszechstronne wsparcie dla branży gastronomicznej w Polsce

Udział w inicjatywie #TVN Pomagajmy sobie, świąteczna akcja wsparcia restauratorów w halach Selgros oraz szkolenia organizowane przez Instytut Kulinarny Transgourmet we współpracy z Akademią Leona Koźmińskiego – to akcje skierowane do restauratorów w Polsce, w które zaan...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie partnerem strategicznym Konferencji Kryzysowej Made FOR Restaurant

Jakie koncepty gastronomiczne sprawdzą się w obecnych czasach? Jakie praktyki zapewniają wzrost biznesowy? Jak komunikować się z gośćmi, aby pozostali lojalni? Na te i inne pytania odpowiedzą eksperci podczas II konferencji kryzysowej Made FOR Restaurant, która odbędzie ...
Jak sprawić, aby biznes gastronomiczny był rentowny? Za nami drugie szkolenie w ramach Programu Restart w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Możliwości jakie daje kuchnia włoska, biodynamiczne i organiczne wina oraz praktyczne narzędzia pozwalające kontrolować finanse – to tylko niektóre z tematów kolejnego szkolenia organizowanego we współpracy z Akademią Leona Koźmińskiego, które odbyło się  w Instytucie Ku...
Jak sprostać wyzwaniom w gastronomii? Pierwsze szkolenie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w ramach programu ReStart  

Najbardziej efektywne sposoby zaopatrywania restauracji i hoteli oraz praktyczny pokaz kulinarny na temat świadomego przygotowywania dań z wołowiny - to tylko niektóre z punktów pierwszego szkolenia, które odbyło się w czwartek w Instytucie Kulinarnym w ramach programu w...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry partnerami strategicznymi konferencji MADE FOR Restaurant. „Edycja Fighters” już 20 kwietnia

Jak zmieniła się branża gastronomiczna podczas pandemii? Kto dziś jest liderem rynku gastronomicznego? Jak skutecznie komunikować się z gośćmi i realizować zamówienia w ramach systemu na wynos? To tylko niektóre zagadnienia, jakie pojawią się podczas zaplanowanej na 20 k...
Delikatesowy sposób na biznes restauracyjny

Rozmowa z Mateuszem Cegielskim, właścicielem Restauracji Beefore. O rozwoju, nowych pomysłach i sile do działania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry dla gastronomii. Trwa kolejna odsłona akcji wspierającej restauracje i firmy cateringowe

Transgourmet i Selgros Cash & Carry od ponad roku realizuje wszechstronne działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. Jednym z nich jest kontynuacja wsparcia marketingowego dla przedsiębiorców z branży horeca poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej ...
Zagłosuj i zdecyduj, który z uczniów dołączy do finałowej ósemki w konkursie Les Chefs en Or

Transgourmet i Selgros Cash & Carry po raz kolejny organizują wysmakowane zmagania dla uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski, w których stawką są wartościowe nagrody. W tym roku, ze względu na pandemię koronawirusa, eliminacje konkursu odbywają się online. Ju...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry zachęcają klientów do wspólnego wspierania restauracji i firm cateringowych

36 restauratorów z całej Polski miał możliwość sprzedaży swoich produktów w 19 halach Selgros Cash & Carry w marcu. Ponadto oferta blisko 100 lokali oraz specjalne zniżki od 4 dostawców cateringów dietetycznych wypromowanych w specjalnej ulotce dołączonej do gazetki ...
Polska edycja konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych Les Chefs en Or trwa!

Transgourmet i Selgros Cash & Carry po raz kolejny organizują wysmakowane zmagania dla uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski, w których stawką są wartościowe nagrody. W tym roku, ze względu na pandemię koronawirusa, eliminacje konkursu odbywają się online. Na...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry stawiają na wszechstronne wsparcie dla branży gastronomicznej w Polsce

Udział w inicjatywie #TVN Pomagajmy sobie, świąteczna akcja wsparcia restauratorów w halach Selgros oraz szkolenia organizowane przez Instytut Kulinarny Transgourmet we współpracy z Akademią Leona Koźmińskiego – to akcje skierowane do restauratorów w Polsce, w które zaan...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie partnerem strategicznym Konferencji Kryzysowej Made FOR Restaurant

Jakie koncepty gastronomiczne sprawdzą się w obecnych czasach? Jakie praktyki zapewniają wzrost biznesowy? Jak komunikować się z gośćmi, aby pozostali lojalni? Na te i inne pytania odpowiedzą eksperci podczas II konferencji kryzysowej Made FOR Restaurant, która odbędzie ...
Jak sprawić, aby biznes gastronomiczny był rentowny? Za nami drugie szkolenie w ramach Programu Restart w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Możliwości jakie daje kuchnia włoska, biodynamiczne i organiczne wina oraz praktyczne narzędzia pozwalające kontrolować finanse – to tylko niektóre z tematów kolejnego szkolenia organizowanego we współpracy z Akademią Leona Koźmińskiego, które odbyło się  w Instytucie Ku...
Jak sprostać wyzwaniom w gastronomii? Pierwsze szkolenie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w ramach programu ReStart  

Najbardziej efektywne sposoby zaopatrywania restauracji i hoteli oraz praktyczny pokaz kulinarny na temat świadomego przygotowywania dań z wołowiny - to tylko niektóre z punktów pierwszego szkolenia, które odbyło się w czwartek w Instytucie Kulinarnym w ramach programu w...
5
6
7
8
9
10
11
Używamy plików cookie do działania naszej strony internetowej, analizowania Twojego korzystania z naszych usług, zarządzania Twoimi preferencjami online i personalizowania treści reklamowych. Akceptując nasze pliki cookie, otrzymasz odpowiednie treści oraz funkcje mediów społecznościowych, spersonalizowane reklamy i ulepszony sposób przeglądania. Aby zarządzać swoimi wyborami, kliknij „Ustawienia plików cookie”. Pliki cookie niezbędne są do podstawowego funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być odrzucone. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce plików cookie.
Polityka plików cookies
Pliki cookie używane w witrynie są podzielone na kategorie. Poniżej możesz zapoznać się z każdą kategorią oraz zezwolić na niektóre lub wszystkie z nich lub je odrzucić, z wyjątkiem niezbędnych plików cookie, które są wymagane do zapewnienia podstawowej funkcjonalności witryny. Jeśli wcześniej dozwolone kategorie zostaną wyłączone, wszystkie pliki cookie przypisane do tej kategorii zostaną usunięte z Twojej przeglądarki. Listę plików cookies przypisanych do poszczególnych kategorii oraz szczegółowe informacje na ich temat znajdziesz w zakładce „Polityka plików cookies".
Niezbędne pliki cookie
Niektóre pliki cookie są wymagane do zapewnienia podstawowej funkcjonalności. Bez tych plików cookie witryna nie będzie działać prawidłowo. Są one domyślnie włączone i nie można ich wyłączyć.
Preferencje
Preferencyjne pliki cookie umożliwiają witrynie internetowej zapamiętywanie informacji w celu dostosowania wyglądu i zachowania witryny do potrzeb każdego użytkownika. Może to obejmować przechowywanie wybranej waluty, regionu, języka lub motywu kolorystycznego.
Analityczne pliki cookie
Analityczne pliki cookie pomagają nam ulepszać naszą witrynę internetową, gromadząc i raportując informacje na temat jej użytkowania.
Marketingowe pliki cookie
Marketingowe pliki cookie służą do śledzenia odwiedzających na stronach internetowych, aby umożliwić wydawcom wyświetlanie trafnych i angażujących reklam. Włączając marketingowe pliki cookie, wyrażasz zgodę na spersonalizowane reklamy na różnych platformach.