Prawo w gastronomii tematem kolejnej edycji szkolenia on-line w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Aspekty prawne związane z zatrudnianiem pracowników, strategie radzenia sobie z nieprzychylnymi opiniami w sieci na temat lokalu, wyzwania z jakim zmaga się gastronomia w związku z pandemią, a także przyjrzenie się kosztom oraz zyskom związanym z serwowaniem ryb i owoców...
Wspólne świętowanie MADE FOR Restaurant w Instytucie Kulinarnym Transgourmet – nagrody rozdane!

W środę, 30 czerwca Instytut Kulinarny Transgourmet gościł restauratorów, blogerów, przedstawicieli mediów oraz partnerów kwietniowej konferencji MADE FOR Restaurant. Podczas after party laureaci konkursu otrzymali odznaczenia oraz dyplomy. Była to okazja do podsumowania...
Polska edycja konkursu Les Chefs en Or rozstrzygnięta!

Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych z Bielska-Białej zwyciężył w tegorocznej, polskiej edycji konkursu Les Chefs en Or zorganizowanej przez Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Dwuetapowe zmagania oficjalnie zakończyły się 18 czerwca, w Ins...
Restauracja Foccaccia: nigdy nie idziemy na skróty jeśli chodzi o składniki

Rozmowa z Michałem Molendą, dyrektorem zarządzającym ds. gastronomii.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie wyróżnione Złotymi Laurami Klienta oraz Gwiazdą Jakości Obsługi

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi – to aspekty, które docenili Klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakość Obsługi. Nagrody te zostały...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują RESTART 2.0 – kolejną edycję programu wszechstronnego wsparcia dla gastronomii

Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują program RESTART 2.0, który jest rozwinięciem pakietu wsparcia dla restauratorów uruchomionego w 2020 roku. W ten sposób marki intensyfikują swoje działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. RESTART 2.0 obejmuj...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry partnerami strategicznymi konferencji MADE FOR Restaurant. „Edycja Fighters” już 20 kwietnia

Jak zmieniła się branża gastronomiczna podczas pandemii? Kto dziś jest liderem rynku gastronomicznego? Jak skutecznie komunikować się z gośćmi i realizować zamówienia w ramach systemu na wynos? To tylko niektóre zagadnienia, jakie pojawią się podczas zaplanowanej na 20 k...
Delikatesowy sposób na biznes restauracyjny

Rozmowa z Mateuszem Cegielskim, właścicielem Restauracji Beefore. O rozwoju, nowych pomysłach i sile do działania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry dla gastronomii. Trwa kolejna odsłona akcji wspierającej restauracje i firmy cateringowe

Transgourmet i Selgros Cash & Carry od ponad roku realizuje wszechstronne działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. Jednym z nich jest kontynuacja wsparcia marketingowego dla przedsiębiorców z branży horeca poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej ...
Transgourmet Polska wprowadza system SAP

Transgourmet Polska z sukcesem wdraża nowy modułowy pakiet operacyjny SAP w nowoczesnym Centrum Logistyczno-Magazynowym Transgourmet Foodservice w Ożarowie Mazowieckim pod Warszawą. Dzięki większej przejrzystości i dokładności procesów, system zapewni podniesienie poziom...
Prawo w gastronomii tematem kolejnej edycji szkolenia on-line w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Aspekty prawne związane z zatrudnianiem pracowników, strategie radzenia sobie z nieprzychylnymi opiniami w sieci na temat lokalu, wyzwania z jakim zmaga się gastronomia w związku z pandemią, a także przyjrzenie się kosztom oraz zyskom związanym z serwowaniem ryb i owoców...
Wspólne świętowanie MADE FOR Restaurant w Instytucie Kulinarnym Transgourmet – nagrody rozdane!

W środę, 30 czerwca Instytut Kulinarny Transgourmet gościł restauratorów, blogerów, przedstawicieli mediów oraz partnerów kwietniowej konferencji MADE FOR Restaurant. Podczas after party laureaci konkursu otrzymali odznaczenia oraz dyplomy. Była to okazja do podsumowania...
Polska edycja konkursu Les Chefs en Or rozstrzygnięta!

Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych z Bielska-Białej zwyciężył w tegorocznej, polskiej edycji konkursu Les Chefs en Or zorganizowanej przez Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Dwuetapowe zmagania oficjalnie zakończyły się 18 czerwca, w Ins...
Restauracja Foccaccia: nigdy nie idziemy na skróty jeśli chodzi o składniki

Rozmowa z Michałem Molendą, dyrektorem zarządzającym ds. gastronomii.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry ponownie wyróżnione Złotymi Laurami Klienta oraz Gwiazdą Jakości Obsługi

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi – to aspekty, które docenili Klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakość Obsługi. Nagrody te zostały...
Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują RESTART 2.0 – kolejną edycję programu wszechstronnego wsparcia dla gastronomii

Transgourmet i Selgros Cash & Carry inaugurują program RESTART 2.0, który jest rozwinięciem pakietu wsparcia dla restauratorów uruchomionego w 2020 roku. W ten sposób marki intensyfikują swoje działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. RESTART 2.0 obejmuj...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry partnerami strategicznymi konferencji MADE FOR Restaurant. „Edycja Fighters” już 20 kwietnia

Jak zmieniła się branża gastronomiczna podczas pandemii? Kto dziś jest liderem rynku gastronomicznego? Jak skutecznie komunikować się z gośćmi i realizować zamówienia w ramach systemu na wynos? To tylko niektóre zagadnienia, jakie pojawią się podczas zaplanowanej na 20 k...
Delikatesowy sposób na biznes restauracyjny

Rozmowa z Mateuszem Cegielskim, właścicielem Restauracji Beefore. O rozwoju, nowych pomysłach i sile do działania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry dla gastronomii. Trwa kolejna odsłona akcji wspierającej restauracje i firmy cateringowe

Transgourmet i Selgros Cash & Carry od ponad roku realizuje wszechstronne działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. Jednym z nich jest kontynuacja wsparcia marketingowego dla przedsiębiorców z branży horeca poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej ...
5
6
7
8
9
10
11
Używamy plików cookie do działania naszej strony internetowej, analizowania Twojego korzystania z naszych usług, zarządzania Twoimi preferencjami online i personalizowania treści reklamowych. Akceptując nasze pliki cookie, otrzymasz odpowiednie treści oraz funkcje mediów społecznościowych, spersonalizowane reklamy i ulepszony sposób przeglądania. Aby zarządzać swoimi wyborami, kliknij „Ustawienia plików cookie”. Pliki cookie niezbędne są do podstawowego funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być odrzucone. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce plików cookie.
Polityka plików cookies
Pliki cookie używane w witrynie są podzielone na kategorie. Poniżej możesz zapoznać się z każdą kategorią oraz zezwolić na niektóre lub wszystkie z nich lub je odrzucić, z wyjątkiem niezbędnych plików cookie, które są wymagane do zapewnienia podstawowej funkcjonalności witryny. Jeśli wcześniej dozwolone kategorie zostaną wyłączone, wszystkie pliki cookie przypisane do tej kategorii zostaną usunięte z Twojej przeglądarki. Listę plików cookies przypisanych do poszczególnych kategorii oraz szczegółowe informacje na ich temat znajdziesz w zakładce „Polityka plików cookies".
Niezbędne pliki cookie
Niektóre pliki cookie są wymagane do zapewnienia podstawowej funkcjonalności. Bez tych plików cookie witryna nie będzie działać prawidłowo. Są one domyślnie włączone i nie można ich wyłączyć.
Preferencje
Preferencyjne pliki cookie umożliwiają witrynie internetowej zapamiętywanie informacji w celu dostosowania wyglądu i zachowania witryny do potrzeb każdego użytkownika. Może to obejmować przechowywanie wybranej waluty, regionu, języka lub motywu kolorystycznego.
Analityczne pliki cookie
Analityczne pliki cookie pomagają nam ulepszać naszą witrynę internetową, gromadząc i raportując informacje na temat jej użytkowania.
Marketingowe pliki cookie
Marketingowe pliki cookie służą do śledzenia odwiedzających na stronach internetowych, aby umożliwić wydawcom wyświetlanie trafnych i angażujących reklam. Włączając marketingowe pliki cookie, wyrażasz zgodę na spersonalizowane reklamy na różnych platformach.