Ponad 70 największych dostawców branży HoReCa, 1000 Szefów Kuchni, Restauratorów i Kucharzy – wszyscy spotkają się 12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie. Eksperci i doradcy z Transgourmet Foodservice i Selgros Horeca podzielą się swoim doświadczeniem i przedstawią szeroką ofertę produktów oraz usług skierowanych do wszystkich grup Klientów gastronomicznych.
- Od dłuższego czasu obserwujemy rozwój gastronomii w kierunku produktów convenience. Konsument oczekuje, że posiłek zostanie przygotowany ze zdrowych nieprzetworzonych składników i szybko podany. Oferujemy szeroki asortyment produktów i stale go optymalizujemy. Współpracujemy ściśle z dostawcami i jesteśmy przygotowani na ciągle zmieniające się potrzeby rynku. Dokładamy starań, aby spełnić oczekiwania tych Klientów, dla których dobra propozycja cenowa ma największe znaczenie. Analizując ich potrzeby możemy zaproponować ofertę uszytą na miarę.
Mówi Zenon Badyra, Dyrektor Sprzedaży Transgourmet Foodservice.
– Działamy z ekspertami, śledzimy międzynarodowe trendy. Stale podnosimy kompetencje naszych Klientów poprzez szkolenia i spotkania w Instytucie Kulinarnym Transgourmet. Odpowiadamy na potrzeby, ale i je wyprzedzamy!
Mówi Irmina Dziedzic, z-ca Dyrektora Selgros Horeca.