Wielkimi krokami zbliża się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów – jedno z największych w Polsce wydarzeń edukacyjnych dla branży HoReCa. Już 24 października w Warszawie uczestnicy będą mieli okazję wziąć udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych o najnowszych trendach kulinarnych, tajnikach kuchni regionalnych oraz rozwoju biznesu gastronomicznego. Profesjonalni doradcy i Szefowie Kuchni z Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa zapraszają na swoje stoisko, wypełnione kreatywnością, inspirującymi smakami oraz wysokiej jakości produktami.
– Aktualna sytuacja branży gastronomicznej nadal jest wymagająca, dlatego nieustannie pracujemy nad jakością, asortymentem i korzystną ofertą cenową. Chcemy dostarczać restauracjom produkty, które spełnią oczekiwania Szefów Kuchni i ich najbardziej wymagających Gości. Aby bliżej poznać portfolio produktów oraz usług Transgourmet i Selgros dla gastronomii, wystarczy odwiedzić nasze stoisko. Nasi Doradcy Klienta będą dostępni dla odwiedzających przez cały czas trwania wydarzenia.
Mówi Cezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros.
– Zależy nam na rozwoju branży HoReCa i zwiększaniu świadomości kucharzy i restauratorów. Zbliżający się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów będzie dla nas nie tylko okazją do zaprezentowania swoich produktów i pokazów live cooking, lecz przede wszystkim możliwością spotkania z naszymi klientami. To doskonała okazja do wymiany doświadczeń oraz porozmawiania o współpracy. Zwłaszcza, że w trakcie wydarzenia ogłosimy plany dalszego rozwoju naszych obu kanałów sprzedaży dla gastronomii.
Dodaje Cezary Furmanowicz.