Emocjonujący finał Konkursu Kulinarnego dla Szkół Gastronomicznych rozstrzygnięty! Patrycja Szczepaniak z Rzeszowa okazała się najlepsza w emocjonujących zmaganiach kulinarnych.
![IT_KONKURS_13062023-124.jpg](https://prowly-uploads.s3.eu-west-1.amazonaws.com/uploads/15658/assets/554887/large-758f8848b0df33891f82d860ff5c9b32.jpg)
![IT_KONKURS_13062023-87.jpg](https://prowly-uploads.s3.eu-west-1.amazonaws.com/uploads/15658/assets/554858/large-70a92ac4c6ccf8559d7f834dddd476fe.jpg)
- Konkurs kulinarny dla szkół gastronomicznych to inspirująca przygoda i działanie wspierające młode talenty. Dla wielu z uczestników jest to często pierwszy raz, gdy mają okazję wziąć udział w konkursie kulinarnym na takim poziomie, a rywalizacja jest niezastąpionym narzędziem rozwoju ich umiejętności.
Mówi Prezes Zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, Jarosław Uściński.
- Kolejna edycja konkursu przynosi nam nie tylko zadowolenie i satysfakcję, ale również jest wyrazem naszej aktywności i inicjatywy w rozwój branży HoReCa. Transgourmet i Selgros konsekwentnie angażuje się i wspiera młodych adeptów sztuki kulinarnej, dzięki czemu możliwe jest współtworzenie niezapomnianych wydarzeń gastronomicznych.
Podkreśla Cezary Furmanowicz, dyrektor marketingu Transgourmet Polska.
![I miejsce - Patrycja Szczepaniak](https://prowly-uploads.s3.eu-west-1.amazonaws.com/uploads/15658/assets/554888/large-073e212c97beda2c24ef23ffef3f50fd.jpg)
I miejsce - Patrycja Szczepaniak
![II miejsce - Antoni Nowakowski](https://prowly-uploads.s3.eu-west-1.amazonaws.com/uploads/15658/assets/554889/large-692885e72edfce9b79c252ad8166078c.jpg)
II miejsce - Antoni Nowakowski
![III miejsce - Oskar Brzozowski](https://prowly-uploads.s3.eu-west-1.amazonaws.com/uploads/15658/assets/554890/large-6d9602c7c491bc9d756bddb91c71a834.jpg)
III miejsce - Oskar Brzozowski